MIJN Vitamine A(LICE) en Moniek Tekent in de Wonderland Lente 2020!

MIJN Vitamine A(LICE)

Een dosis cultuur via de mail, geheel correct op afstand. Sinds maandag 16 maart 2020 ontvang ik van Concordia via de mail Vitamine C, dagelijkse cultuurtips voor thuis.

Als kunstenaar geeft dat inspiratie, want inspiratie komt bij mij van binnen en buiten mijzelf. Alles komt nu binnen, het nieuws, de lente, wandelingen in het bos of bijvoorbeeld een bezoek aan de supermarkt. Op mijn eigen manier filter ik en komt de wereld om mij heen en de wereld in mijzelf, bewust en onbewust in mijn tekeningen terug.

Mijn eigen persoonlijke kunstenaars vitamine, is natuurlijk, hoe kan het anders Vitamine A, van ALICE! Waar is Vitamine A nu goed voor, even opgezocht, voor gezonde huid en een goede werking van de ogen!! en het afweersysteem!!

Heel toepasselijk nu en het past mooi bij mijn levensmotto als kunstenaar BLIJF KIJKEN & BLIJF TEKENEN, met de toevoeging in de wereld waarin we nu leven BLIJF GEZOND!

Door het thuis blijf advies, is het dagelijkse werkritme van tekenen, meer aanwezig dan ooit!

Elke week is een nieuwe tekening klaar en plaats ik die op mijn Kunstblog en website. Sinds 2015 hebben ze de titel Moniek Tekent, de teller staat nu inmiddels op meer dan 190 tekeningen. Allemaal keurig samen in tekenboeken met A5 formaat. Nu heb ik een bescheiden “tekeningen-bibliotheek” met 7 tekenboeken.

Hierbij de nieuwste tekening;

Moniek Tekent maandag 20 april 2020.

Ook te vinden op de Kunstblog, veel kijkplezier!

BLIJF KIJKEN & BLIJF TEKENEN & BLIJF GEZOND!

Tot ziens op de Kunstblog of website, met vriendelijke groetjes, Moniek

 

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder April 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.