Welkom Wonderland Zomer 2021 Moniek Tekent 21 juni 2021

Moniek Tekent maandag 21 juni 2021.

Welkom Wonderland Zomer 2021!

Vandaag begint het nieuwe tekenseizoen. Het vorige tekenseizoen Wonderland Lente 2021 heeft een oogst opgeleverd van 13 tekeningen.

Tot ziens Lente tot volgend jaar!Welkom Wonderland Zomer 2021De 1ste Wonderland Zomer tekening van dit seizoen, het groeiproces van deze eerste zomertekening vind op de Kunstblog. Elke week verschijnt daar de allernieuwste tekening.Beste kunstkijkers en kunstmakers, binnen op het tekenvel en buiten in de natuur gaan we hopelijk een mooie zomer tegemoet, met regen en zonneschijn, gaat alles groeien en bloeien, ik verheug mij op een fijne oogst van Zomertekeningen! BLIJF KIJKEN & BLIJF TEKENEN! Met vriendelijke zomergroet uit Enschede, Moniek

 

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Juni 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.