Moniek Tekent de 250ste tekening!

Dit is de allernieuwste tekening in deze Wonderland Zomer 2021!

Vrijdag 30 juli 2021 Moniek Tekent de #250ste tekening! Sinds april 2015 nummer ik alle tekeningen in de Tekenboeken onder de titel Moniek Tekent. Nu inmiddels aan het werk in Tekenboek nummer 10!De 5de Wonderland Zomer tekening van het seizoenElke 50ste tekening viert ik met een gebakje.Wonderland Zomer 2021Beste kunstkijkers en kunstmakers, willen jullie alle nieuwe tekeningen bekijken, kijk dan op mijn Kunstblog! Hier op deze website vind je elke maand een overzicht van gemaakte Moniek Tekent tekeningen.BLIJF KIJKEN & BLIJF TEKENEN!met vriendelijke groet, Moniek

 

 

 

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Juli 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.