Een Goed 2022!

Beste kunstkijkers en kunstmakers,

Voor iedereen Een Goed 2022!BLIJF KIJKEN & BLIJF TEKENEN!

Deze decembermaand nogmaals een lockdown, alle winkels weer dicht. Helaas ook niet de mogelijkheid voor mijn vertrouwde bezoek aan de Ricoh Printshop in Enschede, voor het laten printen van mijn Feestdagenkaart. Dus aan de slag met mijn eigen printer en papier voor de alternatieve Feestdagenkaart, namelijk een kleinere zwart wit versie voor door de brievenbus dit jaar! Veel kleurplezier! Wonderland Winter 2021WINTERVREUGDETot ziens bij de volgende nieuwe tekening op mijn Kunstblog en het overzicht van de tekeningen van december 2021 op deze website!

BLIJF KIJKEN & BLIJF TEKENEN!

Met vriendelijke groet, Moniek

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder December 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.