Welkom Wonderland Winter 2021 Moniek Tekent 21 december 2021

Moniek Tekent Dinsdag 21 december 2021 Welkom Wonderland Winter! Tot volgend jaar Wonderland Herfst. Het Tekenseizoen Wonderland Herfst 2021 heeft een oogst van 11 tekeningen opgeleverd. Zo groeit de 1ste Wonderland winter tekening, ook te vinden op de Kunstblog!Van elke nieuwe tekening is het groeiproces of wel het tekenavontuur op papier te vinden op mijn Kunstblog. Moniek Tekent bijna elke week een nieuwe tekening. Nu op naar een mooie oogst tekeningen in de Wonderland Winter 2021! Wonderland Winter 2021 WINTERVREUGDEBLIJF KIJKEN & BLIJF TEKENEN!Met vriendelijke groet, Moniek

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder December 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.