De tekeningen in augustus 2023 Moniek Tekent in de Wonderland Zomer 2023 ZOMERZOTHEID IN HET TEKENBOEK!

Wonderland Zomer 2023. ZOMERZOTHEID IN HET TEKENBOEK. Van harte welkom bij de tekeningenoogst van 4 tekeningen in augustus 2023. Veel kijkplezier met mijn tekenplezier! Moniek Tekent maandag 7 augustus 2023 Spiegelbeeld Moniek Tekent donderdag 17 augustus 2023 Spiegelbeeld Moniek Tekent woensdag 23 augustus 2023 Spiegelbeeld Moniek Tekent woensdag 30 augustus 2023 Spiegelbeeld Wonderland Zomer 2023 ZOMERZOTHEID IN HET TEKENBOEK.

Beste kunstkijkers en kunstmakers graag tot ziens, in september, bij de volgende tekeningenoogst. Met nog wat tekeningen in de nazomer en daarna richting de herfst. In september start ook het volgende Tekenseizoen Wonderland Herfst 2023! BLIJF KIJKEN & BLIJF TEKENEN! Groetjes Moniek

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Augustus 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.