MIJN ALICE: Hoofdstuk 14 bij de 5de Art Brut Biënnale in Hengelo

Veel kunstkijkers, bij de biënnale, hebben hun ogen al laten dwalen over MIJN ALICE: Hoofdstuk 14. Soms staan bezoekers, letterlijk en figuurlijk, midden in mijn kunstwerk. Vele schoenen hebben over en op mijn kunst gelopen en gestaan. Ook veel fijne gesprekken met bezoekers over mijn werk, Kunstproject MIJN ALICE en mijn levensmotto; BLIJF KIJKEN & BLIJF TEKENEN. De aankomende week ben ik nog aanwezig op:

 Woensdag 11 oktober 2023

Vrijdag 13 oktober 2023

Zaterdag 14 oktober 2023

Zondag 15 oktober 2023 Beste kunstkijkers en kunstmakers, graag tot ziens in Hengelo bij MIJN ALICE: Hoofdstuk 14.

BLIJF KIJKEN & BLIJF TEKENEN!

Met vriendelijke groet, Moniek

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Oktober 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.