Van harte welkom bij MIJN ALICE: Hoofdstuk 14 mijn nieuwe hoofdstuk van Kunstproject MIJN ALICE!

Moniek Tekent ter plekke! De afgelopen twee weken ben ik heerlijk aan het werk geweest aan het nieuwe hoofdstuk van mijn Kunstproject MIJN ALICE. Het nieuwe hoofdstuk is ter plekke gemaakt op “mijn tekenplek” bij de Art Brut Biënnale 2023 in Hengelo. Zaterdag 7 oktober gaat de biënnale open voor bezoekers tot en met zondag 15 oktober. Het is dagelijks te bezoeken van 10.00 uur t/m 18.00 uur. Adres is De Brink 110 in Hengelo. Ongeveer 5 minuten lopen vanaf het station. UITNODIGING MIJN ALICE: Hoofdstuk 14 Een heerlijke tekenplek, met ramen, muren en vloer. Om een idee te geven van de grootte van MIJN ALICE: Hoofdstuk 14, ongeveer lengte 10 meter, breedte 4 meter en hoogte 4 meter. In Hengelo, heb ik 9 dagen veel tekenplezier gehad. Tijdens de bezoekersuren van de biënnale, ben ik op een aantal dagen aanwezig. Hou mijn Kunstblog, deze website en Instagram in de gaten voor meer informatie.Hierbij wat details van Hoofdstuk 14. ALICEBLAUW is aanwezig en aan het werk! Teken/schilder werk in uitvoering op de vloer. Teken/schilder werk in uitvoering op de muur. 14! Penselen en verf in de aanslag en weer verder. Mijn ritme de afgelopen weken op tekendagen; slapen, opstaan, ontbijt en naar mijn tekenplek, tekenen, lunch, tekenen, naar huis, avondeten en slapen. Het groeit en krioelt verder op vloer, ramen en muren. Raam op, raam af, naar de muur, door op de vloer en over het matras en zo gaat het vanzelfsprekend, bij mij, verder met penseel en verf. Mijn eigen “oude” matras is ook een drager en onderdeel van MIJN ALICE: Hoofdstuk 14. Weer heel fijn zo ergens, weer ter plekke, lekker groot te mogen tekenen. Is toch enigszins anders dan kleiner op papier en in het Tekenboek. Maar alle twee met evenveel tekenplezier tijdens de uitvoering. BLIJF KIJKEN & BLIJF TEKENEN!

Beste kunstkijkers en kunstmakers, graag tot ziens in Hengelo! Met vriendelijke groet, Moniek

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Oktober 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.