Moniek Tekent: 2024 is {bijna} hier, veel leefplezier!

Beste kunstkijkers en kunstmakers,

2024 is {bijna} hier, véél lééfplezier!Eind december 2023, er zijn vier opties als feestdagen kaart…..en deze is het uiteindelijk geworden! Een nieuw jaar met nieuwe teken avonturen, veel nieuwe Wonderland Winter 2023, Lente 2024, Zomer 2024, Herfst 2024 en Winter 2024 tekeningen in mijn Tekenboeken. Nieuwe Tekencafés ochtenden in Diepenheim & Drink ’n Draw avonden in Enschede. Nieuw(e) hoofdstuk(ken) voor kunstproject MIJN ALICE. Kortom, heerlijk de mouwen opstropen en tekenen maar. Ook op de planning, musea bezoeken, wandelrondjes voor de voeten, hoofd en hart & fijne baliediensten als vrijwilliger bij het Rijksmuseum Twenthe en de Museumfabriek in 2024. BLIJF KIJKEN & BLIJF TEKENEN IN 2024! Allemaal graag tot ziens bij de december oogst van tekeningen(a.s. zondag) op deze website en de eerstvolgende voltooide Wonderland Winter 2023 tekening op mijn }}}} Kunstblog. Tot ziens in 2024, met vriendelijke groet, Moniek

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder December 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.