Welkom Wonderland Winter 2023 Moniek Tekent vrijdag 22 december 2023

*Van harte welkom bij het nieuwe Tekenseizoen, de Wonderland Winter 2023. Vrijdag 22 december 2023 Moniek Tekent. Op naar een fijne oogst van diverse wintertekeningen! *De 1ste Wonderland winter tekening van het seizoen Tot ziens Wonderland Herfst 2023! Met een oogst van 8 fijne Krioel Wonderland Herfst tekeningen. In 2024 weer aan de gang met de nieuwe herfstoogst.Het groeiproces van deze nieuwe Wonderland winter tekening vind vandaag op mijn Kunstblog! Beste kunstkijkers en kunstmakers, het is ook weer tijd voor de feestdagen kaart. Ik heb 4 versies gemaakt, dan kan ik lekker kiezen. Er zijn ook al 3 nieuwe winter tekeningen aan het ontstaan in het Tekenboek. Dus graag tot snel op deze website, de Kunstblog of in de brievenbus! Spiegelbeeld versie BLIJF KIJKEN & BLIJF TEKENEN! met vriendelijke groet, Moniek

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder December 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.