De tekeningen in januari 2024 Moniek Tekent in de Wonderland Winter 2023

Goedemorgen kunstkijkers en kunstmakers, morgen begint de nieuwe maand februari 2024, op deze laatste dag in januari, heet ik jullie, van harte welkom bij de tekeningenoogst van januari 2024. De oogst deze maand is 2 tekeningen.Moniek Tekent dinsdag 9 januari 2024 Spiegelbeeld versie, voor meer spiegelbeeld versies kijk op mijn Instagram aliceblauwMoniek Tekent woensdag 24 januari 2024 Spiegelbeeld versie, voor meer spiegelbeeld versies kijk op mijn Instagram aliceblauw Moniek Tekent in de Wonderland Winter 2023 Graag allemaal tot ziens in februari 2024 bij de nieuwe tekeningenoogst, met een extra tekendag dit jaar, schrikkeldag; donderdag 29 februari 2024. BLIJF KIJKEN & BLIJF TEKENEN!

Met vriendelijke groet, Moniek

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Januari 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.