Welkom bij het nieuwe Tekenseizoen de Wonderland Lente 2024 Moniek Tekent woensdag 20 maart 2024

Beste kunstkijkers en kunstmakers, van harte welkom bij het nieuwe tekenseizoen, de Wonderland Lente 2024. Moniek Tekent woensdag 20 maart 2024. Na 9 tekeningen in de Wonderland Winter 2023 ga ik verder tekenen in het nieuwe Lente seizoen! De 1ste Wonderland lente tekening van het seizoen Welkom Wonderland Lente 2024 Tot ziens Winter, tot de volgende keer. Graag tot ziens bij de volgende tekeningen in het nieuwe Tekenseizoen. Eind maart volgt weer de maandelijkse tekeningenoogst, met daarbij wat winter & lente tekeningen. Tot dan, met vriendelijke lentegroet Moniek  SPIEGELBEELD VERSIE BLIJF KIJKEN & BLIJF TEKENEN IN DE WONDERLAND LENTE 2024!

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Maart 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.