Welkom bij het nieuwe Tekenseizoen de Wonderland Zomer 2024 Moniek Tekent donderdag 20 juni 2024

Allemaal van harte welkom bij het nieuwe Tekenseizoen, de Wonderland Zomer 2024. Moniek Tekent donderdag 20 juni 2024. Na 10 tekeningen in de Wonderland Lente 2024 teken ik onverstoorbaar door in het nieuwe Zomer seizoen! De 1ste Wonderland zomer van het seizoen Welkom Wonderland Zomer 2024 Op veel zomer tekenplezier en een fijne oogst aan tekeningen. Aan het eind van deze maand volgt weer de tekeningen oogst van deze juni maand. Dus graag tot snel kunstkijkers en kunstmakers. Hallo Zomer 2024 en tot ziens Lente, tot volgend jaar. BLIJF KIJKEN & BLIJF TEKENEN!

Met vriendelijke groet, Moniek

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Juni 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.